Consulten

Alle consulten vinden plaats via Skype of Zoom, in ieder geval tot 1 juni

Medium consult

Tijdens een mediumconsult kan ik naar je eigen energie kijken wat er bij je speelt, wat je nodig hebt om beter uit de verf te komen en/of ik kan contact maken met je overleden dierbaren. 

Het kan ontroerend zijn om te ervaren dat je je dierbare herkent naar aanleiding van de gegeven informatie zoals karaktertrekken, details en herinneringen en dat je een boodschap mag ontvangen. 

Iemand die dit leven verlaat, laat een fysiek lichaam achter en leeft dan verder in de geestenwereld. De liefde vormt de brug tussen onze werelden. Een afspraak kun je maken via  contact  De prijzen zijn voor de periode tot 1 juni aangepast

Auragraph met of zonder reading 

Wat is een auragraph (of auragraaf) Het is een afbeelding waarin een beeld gegeven wordt van jouw levenspad. Zowel je roots als je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de afbeelding lees ik je verleden, heden en potentie die ik in een (psychic)reading met je bespreek (skype of Zoom). Je kunt een auragraph ook zonder reading bestellen. Dan heb je een afbeelding afgestemd op jouw energie.

 

Optie 1 Nu NIEUW!!! abstracte auragraphs geschilderd met acryl/mixed media op houten geprepareerd paneel.
Dus een echt schilderijtje in 2 formaten: 30 x 30 cm en 50 x 50 cm. Voorbeelden volgen nog.

(kan als pakket verstuurd worden. Tijdelijk inclusief verzendkosten)

Optie 2 Auragraph in oude vorm: De tekening is handgeschilderd op aquarelpapier o.a. met aquarelverf wat heldere kleuren geeft. Hiervoor geldt een wachtlijst van 3 maanden. Zie voorbeelden

Deze kunnen in de volgende maten geleverd worden: 

*Auragraph standaard: papierformaat 30x40 cm, cirkel ongeveer 25 cm

(kan als pakket verstuurd worden) 

*Auragraph groot: papierformaat 50x65 cm, cirkel ongeveer 40 cm

(kan als pakket verstuurd worden) 

Voor het bestellen heb ik de geboortedatum, naam en foto nodig van diegene voor wie de auragraph bestemd is, welk formaat je wilt bestellen. Een afspraak kun je maken via  contact 

Coaching

Zit je met levensvragen? Heb je het op het moment lastig in je leven? Zou je graag begeleiding willen in je relatie? Onze eigen gedachten en patronen kunnen ons meer beperken dan we zelf doorhebben. Daarin kan ik helderheid brengen. Via gesprek, visualisatie en verwerking  kom je tot inzicht en heling.

Je kunt bij mij terecht voor zowel kortdurende als langdurende coaching.

Enkele voorbeelden van onderwerpen zijn:

Verwerking na verlies

Relatiecoaching

Wat is mijn talent en hoe kan ik dat inzetten?

Hoog sensitiviteit

Verwerking van gebeurtenissen in de jeugd
Hoe kom ik in mijn kracht?

Assertiviteitsproblemen

Een afspraak kun je maken via contact   De prijzen zijn voor de periode tot 1 juni aangepast

Disclaimer: In het geval van medische of mentale problemen raad ik aan een arts te raadplegen. Praktijk Wings of Light en Elisabeth Bieze-Veerbeek kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het opvolgen van adviezen. Alle consulten zijn van experimentele aard. Mochten er klachten zijn, Praktijk Wings of light heeft een certificaat bij Solopartners.

Copyright: Alle afbeeldingen zijn beschermd met copyright. Je hebt niet het recht afbeeldigen te gebruiken/kopieren. Als ik een auragraph of spirit portret voor je gemaakt heb dan mag je die online delen onder vermelding van mijn naam en website. Ik behoud het recht door mij gemaakte tekeningen, auragraphs en schilderijen te publiceren. 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de

en de 

 

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.