Consulten

Medium consult

Tijdens een mediumconsult kan ik naar je eigen energie kijken wat er bij je speelt, wat je nodig hebt om beter uit de verf te komen en/of ik kan contact maken met je overleden dierbaren. 

Het kan ontroerend zijn om te ervaren dat je je dierbare herkent naar aanleiding van de gegeven informatie zoals karaktertrekken, details en herinneringen en dat je een boodschap mag ontvangen. Soms mag ik ook het portret tekenen van je dierbare.

Iemand die dit leven verlaat, laat een fysiek lichaam achter en leeft dan verder in de geestenwereld. De liefde vormt de brug tussen onze werelden. Een afspraak kun je maken via                

Auragraph met reading

Een auragraph (of auragraaf) is een tekening waarin een beeld gegeven wordt van jouw levenspad. Zowel je roots als je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de kleuren, beelden en symbolen lees ik je verleden, heden en potentie die ik in een (psychic)reading met je bespreek. De tekening is handgeschilderd op aquarelpapier o.a. met aquarelverf wat heldere kleuren geeft. 

Een auragraph kan in de volgende maten geleverd worden: 

*Auragraph standaard: papierformaat 30x40 cm, cirkel ongeveer 25 cm

(kan als pakket verstuurd worden) 

*Auragraph groot: papierformaat 50x65 cm, cirkel ongeveer 40 cm

(kan als pakket verstuurd worden) 

Voor het bestellen heb ik de geboortedatum, naam en foto nodig van diegene voor wie de auragraph bestemd is, welk formaat je wilt bestellen. De reading kan via Skype of in mijn praktijk in Rotterdam. Een afspraak kun je maken via      

Coaching

Mijn gevoeligheid en helderheid kan ik ook inzetten om je te begeleiden op het moment dat je het lastig hebt in je leven, levensvragen hebt, niet goed weet hoe je verder zult gaan of in je relatie tegen situatie’s aanloopt. Via gesprek, visualisatie en verwerking  kom je tot inzicht en heling. Onze eigen gedachten kunnen ons meer beperken dan we zelf doorhebben. Een enkel consult kan al genoeg zijn om weer verder te kunnen maar ook voor langduriger begeleiding kun je bij mij terecht. Voor beide kun je bij mij terecht. Een afspraak kun je maken via

Disclaimer: In het geval van medische of mentale problemen raad ik aan een arts te raadplegen. Praktijk Wings of Light en Elisabeth Bieze-Veerbeek kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het opvolgen van adviezen. Alle consulten zijn van experimentele aard. Mochten er klachten zijn, Praktijk Wings of light heeft een certificaat bij Solopartners.

Copyright: Alle afbeeldingen zijn beschermd met copyright. Je hebt niet het recht afbeeldigen te gebruiken/kopieren. Als ik een auragraph of spirit portret voor je gemaakt heb dan mag je die online delen onder vermelding van mijn naam en website. Ik behoud het recht door mij gemaakte tekeningen, auragraphs en schilderijen te publiceren. 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de

en de 

 

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek Proudly created with Wix.com