Consulten

Medium consult

Ik bied diverse mogelijkheden, een consult kan inzichtgevend zijn of gericht zijn op het oplossen van blokkades waardoor je vrijer in het leven kunt staan. Ook kan ik contact maken met je overleden dierbaren. Misschien wil je graag dat ik een tekening maak afgestemd op jouw energie en dat ik daarbij een reading geef. Een consult kan ook een mix zijn.

Ik kan contact voor je maken met een overleden dierbare. Het kan ontroerend zijn om te ervaren dat je je dierbare herkent naar aanleiding van de gegeven informatie zoals karaktertrekken, details en herinneringen en dat je een boodschap mag ontvangen. Iemand die dit leven verlaat, laat een fysiek lichaam achter en leeft dan verder in de geestenwereld. De liefde vormt de brug tussen onze werelden. 

 

 

Soms hebben we last van wat er in het verleden gebeurd is en belemmert het ons om ons vrij te voelen te zijn wie we werkelijk zijn. Mogelijk is het zelfs een vraagteken voor je wie je bent. Door gebruik te maken van o.a. visualisatie waarin je teruggaat in de tijd kunnen we onderzoeken wat je nodig hebt om het op te lossen en gaan we aan de slag om het op te lossen. 

Om een souldrawing (auragraph) te maken stem ik me af op je energie. Ik maak in die afgestemde staat een tekening. Het is een afbeelding waarin een beeld gegeven wordt van jouw levenspad. Zowel je roots als je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. Deze kan ik met je bespreken in een reading. 

Mijn huidige auragraphs zijn deels getekend en ik gebruik mixed media.

Ze kunnen wereldwijd verstuurd worden. Verzendkosten zijn inclusief voor Nederland.

Voor het bestellen heb ik de naam, geboortedatum en foto nodig van diegene voor wie de auragraph bestemd is en het adres waar het schilderij naar toe gestuurd moet worden. Een afspraak kun je maken via  contact. 

 

een consult kost €60 per uur. Een souldrawing met reading kost € 150
Consulten kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Rotterdam Zuid of via Zoom of Skype.

Healing the past

Souldrawing met reading

Disclaimer: In het geval van medische of mentale problemen raad ik aan een arts te raadplegen. Praktijk Wings of Light en Elisabeth Bieze-Veerbeek kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het opvolgen van adviezen. Alle consulten zijn van experimentele aard. Mochten er klachten zijn, Praktijk Wings of light heeft een certificaat bij Solopartners.

Copyright: Alle afbeeldingen zijn beschermd met copyright. Je hebt niet het recht afbeeldigen te gebruiken/kopieren. Als ik een auragraph of spirit portret voor je gemaakt heb dan mag je die online delen onder vermelding van mijn naam en website. Ik behoud het recht door mij gemaakte tekeningen, auragraphs en schilderijen te publiceren. 

 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring

en de Algemene voorwaarden

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.