Consulten

Medium consult

Een mediumconsult kan bestaan uit een soulreading en/of uit contact met overleden dierbaren.

Soulreading: Zit je met levensvragen? Wil je graag meer inzicht, bijvoorbeeld in waar je kracht ligt. Heb je het op het moment lastig in je leven? Een soulreading kan helderheid brengen.Tijdens het consult kan ik naar je energie kijken wat er bij je speelt, wat je nodig hebt om beter uit de verf te komen.

en/of ik kan contact maken met je overleden dierbaren. 

Contact overleden dierbare: Ik kan contact voor je maken met een overleden dierbare. Het kan ontroerend zijn om te ervaren dat je je dierbare herkent naar aanleiding van de gegeven informatie zoals karaktertrekken, details en herinneringen en dat je een boodschap mag ontvangen. Iemand die dit leven verlaat, laat een fysiek lichaam achter en leeft dan verder in de geestenwereld. De liefde vormt de brug tussen onze werelden. 

Een afspraak kun je maken via  contact  De prijs van een mediumconsult via Zoom of Skype is tot 1 juni niet 60 

Auragraph 

Om een auragraph te maken stem ik me af op je energie. Ik maak in die afgestemde staat een schilderij. Het is een afbeelding waarin een beeld gegeven wordt van jouw levenspad. Zowel je roots als je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. Deze kan ik met je bespreken in een reading. Ik geef de reading via Skype of Zoom. Je kunt een auragraph schilderij ook zonder reading bestellen. 

Met enthousiasme introduceer ik mijn nieuwe auragraphs. Ze zijn abstract geschilderd met acrylverf/ mixed media op paneel in 2 formaten
Auragraph zonder reading 30 x 30 cm €180 en met reading €220 
Auragraph zonder reading 50 x 50 cm €250 en met reading €290 .

Ze kunnen wereldwijd verstuurd worden. Verzendkosten zijn inclusief voor Nederland.

 

Ik heb besloten, in ieder geval voorlopig geen figuratieve auragraphs meer te maken. Na honderden auragraphs was ik toe aan verandering. De nieuwe auragraphs sluiten aan bij mijn vrije schilderstijl en daarmee kan ik nog directer afstemmen op je energie. 

Voor het bestellen heb ik de naam, geboortedatum en foto nodig van diegene voor wie de auragraph bestemd is en het adres waar het schilderij naar toe gestuurd moet worden. Een afspraak kun je maken via  contact.  

Disclaimer: In het geval van medische of mentale problemen raad ik aan een arts te raadplegen. Praktijk Wings of Light en Elisabeth Bieze-Veerbeek kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het opvolgen van adviezen. Alle consulten zijn van experimentele aard. Mochten er klachten zijn, Praktijk Wings of light heeft een certificaat bij Solopartners.

Copyright: Alle afbeeldingen zijn beschermd met copyright. Je hebt niet het recht afbeeldigen te gebruiken/kopieren. Als ik een auragraph of spirit portret voor je gemaakt heb dan mag je die online delen onder vermelding van mijn naam en website. Ik behoud het recht door mij gemaakte tekeningen, auragraphs en schilderijen te publiceren. 

 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de

en de 

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.