Mediumavond

Tijdens een mediumavond (demonstratie mediumschap of demonstratie spirit art) maak ik contact met overleden dierbaren van mensen in het publiek. In een demonstratie met spirit art teken ik ook de portretten van de overledenen. De mediums met wie ik samenwerk, stuk voor stuk ervaren mediums, maken ook contact met de overledenen en geven bewijzen, bijvoorbeeld over het karakter, de reden van overlijden, gezamelijke herinneringen, zodat je echt zeker weet dat het je dierbare is. Het zijn ontroerende, liefdevolle en soms ook humorvolle avonden waarin we laten zien dat het leven ook na het overlijden verder gaat en dat onze dierbaren nog altijd bij ons zijn.
 

Met Myrthe Bruinzeel en Elisabeth Bieze-Veerbeek  

Tijd: 20.00-22.00 uur 

Adres: Gazelledreef 8

Prijs: 15 euro 

Reserveren via cathrinandries@icloud.com

 13 februari 2019

SCHILDE, BELGIE

Met Kitty Woud en Elisabeth Bieze-Veerbeek  

Tijdens deze demonstratie werk ik als medium, dus geen spirit art.

Tijd: 20.00-22.00 uur (deur open om 19.30)

Adres: Sensibel , Johan Jongkindrade 285c

Prijs: 15 euro 

Reserveren via contact

 3 april 2020

CAPELLE A/D IJSSEL

Met Robert Cash en Elisabeth Bieze-Veerbeek  

Tijd: 20.00-22.00 uur (deur open om 19.30)

Adres: De Kleine Bron, Wijkcentrum Silvertop Kiel, Zewopa VZW
Jan Denucéstraat 11 

Prijs: 15 euro 
Je hoeft niet te reserveren

 4 mei 2020

ANTWERPEN BELGIE

Even voorstellen: 
Myrthe Bruinzeel
Kitty Woud
Robert Cash
Een ochtend of avond vol verwondering

Plan samen met vrienden, vriendinnen of familie een ochtend of avond vol verwondering. Samen met mijn collega Kitty Boom zullen we de energie lezen van de aanwezigen en contacten leggen met overleden dierbaren. Om de  aanwezigen aan te voelen kunnen we gebruik maken van kaarten, edelstenen, (was-)tekeningen, voorwerpen, kleurenlinten etc.

Voor het contact met overledenen gebruiken we geen voorwerpen.  Heb je interesse dan kun je het contactformulier gebruiken om je wens kenbaar te maken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op.
Prijs: 20 euro per persoon + reiskosten, Minimaal 8 personen en binnen een straal van 50 km rond Rotterdam. Ook is het mogelijk de avond te verzorgen op onze locatie in Barendrecht.
Duur: 2 uur

Disclaimer:  een mediumavond ook wel demonstratie mediumschap genoemd, eventueel met spirit portretten,  is altijd experimenteel van aard. Er kunnen geen rechten aan worden verleend. Er is geen garantie dat u een contact krijgt met uw overleden dierbare of dat er een tekening voor u gemaakt wordt.

 

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de

en de 

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek Proudly created with Wix.com