Over mij

Ik ben Elisabeth Bieze-Veerbeek. Ik ben altijd gevoelig geweest, op zoek naar inzicht en teken en schilder vanaf mijn 20e.

Allereerst heb ik mij ontwikkeld als kunstenaar. Door training op het gebied van mediumschap en spirit art, o.a. aan het befaamde Arthur Findlay College en op het gebied van kunst, energiewerk en lichaamswerk heb ik mij ontwikkeld tot medium, spirit artist en spiritueel coach.

In 2011 ben ik Praktijk Wings of Light gestart. Mijn bezieling ligt in groeien in bewustzijn en anderen daarin begeleiden. De liefde en heling van de ongeziene wereld doorgeven is daarin mijn weg. Mediumschap en creativiteit zijn daarvoor mijn middelen. Het contact dat ik ervaar met spirit, met overleden dierbaren van mensen, met gidsen maar ook met de spirit in jou is heel vervullend, liefdevol en echt. Met begrip en compassie kijken en vanuit helderheid communiceren wat ik ervaar is mijn inzet in mijn consulten, workshops, demonstraties spirit art en mediumschap. 

In mijn tekeningen laat ik de invloed van de spirituele wereld zoveel mogelijk toe maar ook de invloed van de spirit in mij. Met mijn creativiteit geef ik uiting aan wat ik bij de ander ervaar, ofwel in een portret van een overledene (spirit art) of in een auragraaf, een tekening gemaakt voor jou over jou of in geïnspireerde kunst. 

 

Zoals ik het zie is er 1 spirit, 'The Great Spirit', met vele verschijningsvormen. In spirit zijn wij allen verbonden. Spirit is een woord dat voor mij de lading dekt, voor jou is het misschien bewustzijn of God. Spirit is voor mij zowel het alles omvattende als het heel persoonlijke, zoals je overleden dierbare die komt vertellen over zijn leven. Omdat we verbonden zijn is het ook mogelijk je energie aan te voelen, ook vanaf een grote afstand. Liefde is als het ware de geleider van de energie. Ik verbind me dan ook altijd met mijn gevoel in mijn werk.

Ik ben getrouwd met een 'spirituele' man en ik ben moeder van een zoon van 18 en van een dochter van 16. Het leven met elkaar is verrijkend en uitdagend. Het biedt een mooie weg om in te groeien. 

 

Hier een greep uit de training die ik heb genoten:

Kunst: Willem de Koning Academie

Lichaamswerk: Centrum Venwoude 

Energiewerk, reading en healing: Angelo en de Center of Being 
Engels mediumschap: Arthur Findlay College (Sandie Baker and Eileen Davies), Marysse Bottenheft, Mavis Pittilla, Bonnie en Willemijn Bessem, Tony Stockwell, SNUI, Sian Wilson,  Nina Schomacker, Paul Jacobs, John Johnson, Sally Barnes, Val Williams en Demonstratie mediumschap en Masterclasses bij Kitty Woud. Daarnaast heb ik getraind in mijn mediumschap oefencirkel en train ik al jaren in mijn skypegroep mediumschap. 
Spirit and Psychic art: Su Wood, Mia Ottoson, Lynn Cotrell en heb ik al jaren met Kitty Boom een Art- en mediumschap cirkel. Ik ben lid van de SNU en de SNUI. Ik heb mijn PASi gehaald.

Door op Aanmelden of Verzenden te klikken ga je akkoord met de

© by Elisabeth Bieze-Veerbeek. Proudly created with Rafael Bieze.